Lucio Galletto en David Dale - De keukens van de Middellandse Zee

De keukens van de Middellandse Zee

Zonnige recepten uit Spanje, Frankrijk en Italië

Een boek van Lucio Galletto en David Dale

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De keukens van de Middellandse Zee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heerlijke, uitnodigende gerechten waarin zon en smaak centraal staan. De keukens van de Middellandse Zee toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen.

De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes, verse kruiden en seizoensgroenten zorgt voor geurige keukens. Het is de smaak van West-Italië, Zuid-Frankrijk en Oost- Spanje die je onder andere de perfecte pesto, de beste bouillabaisse en de puurste paella brengt.

De keukens van de Middellandse Zee schotelt je verrukkelijke, maakbare gerechten voor. Het plezier van samen delen en lekker genieten staat voorop.

Lucio Galletto groeide op in Noordwest-Italië. Hij studeerde architectuur maar ging daarna in de horeca aan de slag. Met zijn restaurant Lucio's won hij diverse prijzen. Hij schreef met coauteur David Dale meerdere kookboeken.

David Dale is schrijver en radio- en tv-maker met als specialisatie reizen, eten, populaire cultuur en antropologie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken