David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Kisir - Bulgursalade met munt en augurk

Ingrediënten:
augurk, augurkenvocht, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, fijne bulgur, granaatappelmelasse, groene chilipeper, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapuree, tomaten, tomatenpuree en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Rozenjam

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, rozenblaadjes en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Yoghurtbouillon

Ingrediënten:
boter, knoflook, mild paprikapoeder en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Samsun pide - Pide met vier kazen

Ingrediënten:
bloem, durumbloem, ei, feta, gedroogde gist, gorgonzola, groene puntpaprika, kasar semiharde turkse kaas, melk, plantaardige olie, suiker, tomaten en tulum

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Paticlan salata - Salade van gegrilde aubergine

Ingrediënten:
appelciderazijn, aubergines, bladpeterselie, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, lente-uien, olijfolie en rode paprika

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van David Dale