David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Incini

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, cointreau, gekonfijte vijg, hendriks gin en vijg

Keuken:
Portugees
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Veni dünya kebabi - Loquatkebabs

Ingrediënten:
cherrytomaten, chilivlokken, granaatappelmelasse, knoflookscheuten, lamsgehakt, lente-ui, loquats, olijfolie en sumak

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Midye dolma - Gevulde mosselen van de straatventer

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, citroen, dille, kaneelpoeder, kortkorrelige rijst, krenten, mosselen, olijfolie, paprikapuree, pijnboompitten, plantaardige olie, tomaten, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Kaygana - kretense eieren met wilde planten

Ingrediënten:
bietenblad, brandnetel, ei, krulandijvie, lente-ui, olijfolie, paardebloemblad, radicchio, scherp paprikapoeder, ui, wilde cichorei en wilde rucola

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Kelle paça - Schapenkopsoep

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, knoflook, lamsschenkel, plantaardige olie, rode wijnazijn, schapenkop zonder vel en zonder schedeldak, ui en witte azijn

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van David Dale