David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Fava - Moeders tuinbonenpaté

Ingrediënten:
dille, gedroogde tuinbonen, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, suiker, ui, zwarte olijven en zwarte olijventapenade

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner uit Anatolië:

Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Hamsi kusu - Sardinevogels

Ingrediënten:
citroenschil, ei, hazelnoten, maïsmeel, olijfolie, rijst, sardines, suiker, ui, vis en wilde rucola

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Rozenjam

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, rozenblaadjes en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Ôrdek sarma - Snijbietpakketjes met eend

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, chilipoeder, droge sherry, eendenbout, freekeh, gedroogde zuurbessen, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode paprika, snijbietblad, tomatenpuree, ui en yoghurtsaus

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Türlü - stoofpot van zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gemberwortel, groene puntpaprika, knoflook, okra, olijfolie, rijstpilav, rode paprika, sperziebonen, tomaten, ui, vastkokende aardappel en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Bijgerecht uit Anatolië:

Bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Paticlan salata - Salade van gegrilde aubergine

Ingrediënten:
appelciderazijn, aubergines, bladpeterselie, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, lente-uien, olijfolie en rode paprika

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Marito

Ingrediënten:
granaatappellikeur, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, granaatappelsap, limoen, munt, spuitwater en witte rum

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Paprikaboter

Ingrediënten:
boter, chilivlokken en gerookt paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Veni dünya kebabi - Loquatkebabs

Ingrediënten:
cherrytomaten, chilivlokken, granaatappelmelasse, knoflookscheuten, lamsgehakt, lente-ui, loquats, olijfolie en sumak

Keuken:
Turks
Alle recepten van David Dale