David Dale

We hebben 3 boeken van David Dale waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van David Dale? Registreren is gratis!

Boeken van David Dale

Recepten van David Dale

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Yoghurtbouillon

Ingrediënten:
boter, knoflook, mild paprikapoeder en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Mosterddressing

Ingrediënten:
citroensap, grove mosterd, olijfolie, pekmez en rode wijnazijn

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Antep Ezme - Chili-paprikasalsa

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, groene puntpaprika, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode ui, tomaten en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Saladekebabs

Ingrediënten:
granaatappelmelasse, groene puntpaprika, knoflook, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder, sjalotten, tomaten en tomatenpuree

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Yoghurtsaus

Ingrediënten:
knoflook en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Specerijenmarinade

Ingrediënten:
anijszaad, citroenpeper, kaneelpoeder, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Perdeli pilav - Gesluierde rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke amandelen, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, kip, olijfolie, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst, ui, wijnsteenbakpoeder en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Fava - Moeders tuinbonenpaté

Ingrediënten:
dille, gedroogde tuinbonen, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, suiker, ui, zwarte olijven en zwarte olijventapenade

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van David Dale