Stefaan Daeninck en Bart Van Leuven - Ham

Ham

Prime Hams of Europe stories and recipes

Een boek van Stefaan Daeninck en Bart Van Leuven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ham, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Europe has the most delicious hams: discover them in recipes and stories

With extra recipes from Massimo Bottura and Geert Van Hecke

In Ham, author Stefaan Daeninck explores the world-famous European ham culture. On his fascinating journey he takes the reader from the Spanish Pata Negra to the French Jambon de Bayonne, and from the Italian Prosciutto di Parma to the German Black Forest Ham and the Flemish Ganda Ham.

Daeninck tells the story from pig to ham, with an eye for the specific production and ripening techniques and for the unmistakable differences in aroma, texture, appearance and taste.
In addition, he includes a series of tasty dishes using each of the top hams.

  • De hamvraag eindelijk beantwoord

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken