Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Limburgs zuurvlees
- Ingrediënten:
- appelstroop, gemalen peper, kruidnagels, laurierblaadjes, margarine, natuurazijn, peperkoek, uien, vlees en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 4 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Whisky van de lage landen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wie denkt dat whisky alleen uit Schotland en Ierland komt, heeft het mis. Whisky is ‘booming’ en overal in de wereld wagen kleine distilleerderijen zich aan deze ingewikkelde, arbeidsintensieve en kostbare drank. Ook in Nederland en België maken verschillende distillateurs en bierbrouwers tegenwoordig de stap naar malt whisky.
In Whisky van De Lage Landen vertelt Wieger Favier over de vaak nog jonge whisky uit Nederland en Vlaanderen en over de distillateurs, hun passie voor drank en graan en voor hun regio. Naast een kennismaking met de whisky en de stokers biedt het boek smaaknotities van een proefpanel en een schat aan informatie over het productieproces.
Met een voorwoord van de bekende whiskyschrijver Hans Offringa.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 4 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / nagerecht uit Whisky van de lage landen:
Bij de koffie uit Whisky van de lage landen:
Diner / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen: