Vulling van gemalen varkensvlees met ham, truffels en foie gras voor kalfsvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cannelloni met kreeft & witte asperges

Een recept uit

Porcini met dragon - funghi porcini al dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Water Chestnuts

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Dragonboter

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab