Wild zwijnkop

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 177 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 263 voor de bereiding van “tartaarsaus, blz 263”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schaapsnierenkebab

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Crème au beurre à l'orange - Sinaasappelcrèmeglazuur

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Poached Lobster Tail

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Kalfsnier, gegrild

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier