Paté de veau et porc avec foie - Paté van varkens- en kalfsvlees met lever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 527 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Canapés

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Paté de veau et porc avec gibier - Wildpaté van konijn, haarwild, patrijs, fazant, eend en ander wild

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Terrine de porc, veau et jambon - Paté van varkens- en kalfsvlees met ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Parelhoen, gegrild

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier