Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 341 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van gegrilde vijgen met witlof

Een recept uit

1000 island gastrique

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Salade van gegrilde vijgen met witlof & meloenvinaigrette recept - Food and Friends

Een recept uit

Met kastanjes gevulde scharrelkip

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide