Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: