Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderij met roquefort - apio con roquefort

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bleekselderij, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Terrine van roquefort

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro