Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi
Een recept van Dieter Müller.
Je vindt dit recept op pagina 85 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
- Bereidingstijd:
- 105 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- côte de boeuf
- gesauteerde bospaddenstoelen
- olijfolie
- pierogi
- prei
- rode-wijn-sjalotboter
- rozemarijn
- tijm
- ui
- wortel
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.