Beproefd

Ik ben Jolande Vos. Sinds mijn opleiding tot diëtiste houd ik mij dag en nacht bezig met lekker eten en drinken (ik droom erover!). Op de boekenplank van mijn werkkamer staan dan ook alleen maar kook- en wijnboeken. Dit zijn de onderwerpen waar ik over schrijf, zowel professioneel als voor dit blog. Hier wil ik laten zien dat lekker koken helemaal niet moeilijk is. Maar dat een goed recept én kwaliteit van ingrediënten de basis zijn voor een likkebaardend lekker eindresultaat. Snuffel lekker rond en laat horen als het je bevalt! Cheers!

Recepten

Serveersuggestie Salade niçoise & Provence rosé

Recept van Beproefd:

Salade niçoise & Provence rosé

Ingrediënten:
amandelen, eieren, gemarineerde artisjokharten, ham, haricots verts, honing, kaas, kappertjes, knoflook, kropsla, marjolein, nieuwe aardappelen, olijfolie, perzik, rode ui, tomaten, tonijn, voorjaarsgroenten, witte wijnazijn en zwarte olijven

Serveersuggestie Perfecte Babi Ketjap & Pinot Noir

Recept van Beproefd:

Perfecte Babi Ketjap & Pinot Noir

Ingrediënten:
aardappelpuree, bruine suiker, citroensap, courgette, doperwten, eieren, feta, geitenkaas, ham, kaas, ketjap manis, knoflook, mulfilet, olie, perzik, schouderkarbonade, uien en verse gember

Serveersuggestie Voor de BBQ: Rode mulfilet in courgette & rosé

Recept van Beproefd:

Voor de BBQ: Rode mulfilet in courgette & rosé

Ingrediënten:
courgette, ham, kaas, lasagne, little gem, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, perzik, pijnboompitten, rode mulfilet, rosé, teentjes knoflook, verse basilicum, versgemalen peper, vis, zalm, zomerfruit en zout

Serveersuggestie Doperwtengazpacho met Hollandse garnalen & Sauvignon Blanc

Recept van Beproefd:

Doperwtengazpacho met Hollandse garnalen & Sauvignon Blanc

Ingrediënten:
bekertje crème fraîche, bloedsinaasappel, courgette, doperwten, dragon, grapefruit, ham, hollandse garnalen, huzarensalade, kaas, knoflook, komkommer, little gem, perzik, platte peterselie, rode mulfilet, rosé, versgemalen peper, walnoten, waterkers, witte wijn, zalm, zomerfruit en zout

Serveersuggestie Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Recept van Beproefd:

Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, bloem, eieren, gerookte spekreepjes, ham, kaas, knoflook, little gem, ml melk, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, perzik, ricotta, rosé, sjalotjes, stengels bleekselderij, tomaten, zalm, zomerfruit en zout

Serveersuggestie Salade met ham, verse perzik en kaas & Gavi

Recept van Beproefd:

Salade met ham, verse perzik en kaas & Gavi

Ingrediënten:
botersla, chardonnay, courgette, ham, hamreepjes, honing, jongbelegen kaas, kaas, little gem, mayonaise, mosterd, olijfolie, peper, perzik, perziken, rode mulfilet, rosé, sauternes, snijboon, tuinkers, zalm, zomerfruit en zout

Serveersuggestie Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Recept van Beproefd:

Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, bloem, eieren, gerookte spekreepjes, ham, kaas, knoflook, little gem, ml melk, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, perzik, ricotta, sjalotjes, stengels bleekselderij, tomaten, zalm, zomerfruit en zout

Serveersuggestie Salade niçoise & Provence rosé

Recept van Beproefd:

Salade niçoise & Provence rosé

Ingrediënten:
amandelen, eieren, gemarineerde artisjokharten, haricots verts, honing, kappertjes, knoflook, kropsla, little gem, marjolein, nieuwe aardappelen, olijfolie, rode ui, tomaten, tonijn, voorjaarsgroenten, witte wijnazijn, zalm, zomerfruit en zwarte olijven

Toon alle recepten