Rabo de buey al vino con chocolate - Langzaam gestoofde ossenstaart in rode wijn en chocolade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 440 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Flan des îles - Ananaspudding zonder vorm

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

fanouropita

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

bûche de noël

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Les Cartisseaux Charentais - Beignets ut Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise