45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbleekselderijbotercitroencourgetteeieidooierextra vierge olijfoliegeitenkaasknoflookkruidenmuntoliepeperpeterseliesjalottijmuiwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappels en aubergines ui de oven

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, citroensap, citroenschil, knoflook, koolzaadolie, kruiden, olijfolie, pikante gerookte-paprikapoeder, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Warm Potato and Pistachio Pesto Salad

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, pistaches, aardappel, knoflook, koriander, lente-ui, microcrystallijn cellulose, olijfolie, aardappel, parmigiano-reggiano, pistachepesto, spinazie en xanthaangom

Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Safraan-aioli

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, cayennepeper, citroensap, eidooier, grof zeezout, knoflook, neutrale olie, olijfolie en safraandraadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Tartine degustazione

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, augurk, bieslook, biet, bladpeterselie, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, groene olijven, mayonaise, rode ui, romige geitenkaas, tabasco en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Basisrecept aardappelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, kervel, kruimige aardappels, lavas, olijfolie, peterselie, wijnazijn en 
zout en peper

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentestrudel met kruidenyoghurt

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, citroensap, crème fraîche, crème fraiche met kruiden, groentebouillon, olijfolie, paneermeel, prei, groene kool, scherp paprikapoeder, strudel, strudeldeeg, wortel en yoghurt

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch / lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Aardappelpreikoekjes

Ingrediënten:
aardappels, bakspray, bieslook, bloem, citroensap, dijonmosterd, dille, edelgistvlokken, groentebouillon, knoflook, melkvervanger, olijfolie, prei, sojasaus, tamari, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / koek en gebak / hartige hapjes / groenten en aardappels / aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Aardappelspaghetti met saus van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, citroensap, droge sherry, foelie, frituurolie, garnalenbouillon, hollandse garnalen, knoflook, maïzena, olijfolie, ongepelde hollandse garnalen, sjalot, tijm, vastkokende aardappelen, visbouillon en witte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Hors d'oeuvre

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, ei, aardappel, gele paprika, groene paprika, komkommer, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Brandada

Ingrediënten:
aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Patate al Cocco

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, aardappels, balsamicoazijn, bieslook, citroensap, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, garam masala, gehakt, bieslook, groene salade, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kokos, kokosmelk, olijfolie, peper, specerijen, ui, vlees, zout, zuivel en zwarte peper

Haal meer recepten op...