Steinpilze und Pfifferlinge mit Ofenkartoffeln / Eekhoorntjebrood en cantharellen met aardappelen uit de oven

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 118 in Junges Gemüse .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
paddenstoelen
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Toast met cantharellen

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Tagliatelle van Limburgse asperges met in kadaifideeg gebakken langoustine, cantahrellen en een vanille-schaaldierenvinaigrette

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Gevulde champignons

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Heldere bouillon met cantharellen

Serveersuggestie Heldere bouillon met cantharellen