Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Kaneel-chocoladekoekjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, ei, grand marnier, kaneel, olijfolie, pure chocolade, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sinaasappel, suiker, tomaat, ui, walnoten, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Margriet kookboek:
Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Ontbijt / lunch uit Brindisa:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht uit Fresh en light: