Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, groentebouillon, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?: