Kalfsnoisettes met boter, salie en rozemarijn - nodini al burro, salvia e rosmarino

Je vindt dit recept op pagina 955 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Noisette de veau, Périgourdine - Afzonderlijk gevulde lende-oesters met foie gras en truffels

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Blanquette de veau (zwezerik en kalfsvlees met roomsaus en wortelgarnituur)

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Kalfsnoisettes à la financière - nodini alla finanziera

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia