Recept uit Kochen für zwei:
Marinade bij kapoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: