Bapao van Brabantse hazenpeper met rode koolsambal

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 166 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .

Keuken:
Aziatisch / Hollands
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rundertong met rozijntjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Linzertaart

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Brabantse varkensribbetjes

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Özgerine vörösborban - Reerug in rode wijn

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten