Recept van Lekker Happen:
Stoofvlees in rode wijn
- Ingrediënten:
- laurier, boter, champignons, gedroogde tijm, kruidnagels, peper, rode wijn, runderstoofvlees, uien en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget: