Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 395 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Caponata met bleekselderij, aubergine en tomaat

delicious. magazine - 2007-06

Caponata: zoetzure aubergines met tomaten, bleekselderij, kappertjes en olijven

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Gefrituurde groente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Panella's met Caponata

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious