Chipolataworstjes

Chipolataworstjes wordt beschouwd als verse worst.

Alternatieve naam: chipolata's.

Zoek naar chipolataworstjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chipolataworstjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chipolataworstjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chipolataworstjes:

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Worstjesparade

Ingrediënten:
bockworst, braadworst, chipolataworstjes, knakworst en varkenssaucijs

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie in 30 minuten:

Worstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, chipolata's, ei, parmezaanse kaas, sesamzaad en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Soort cassoulet met worstjes

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, chipolata's, gerookte doorregen bacon, knoflook, laurier, passata, preien, rode ui, rozemarijn, salie en witte bonen

Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stevig (kater)ontbijt

Ingrediënten:
borlottibonen, chipolataworstjes, eieren, komijn, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, 
zout en peper, knoflook, tijm, kaneel, tomatenblokjes en ui

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Toad in the hole

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, chipolataworstjes, cranberrysaus, ei, gehaktvulling, gerookte doorregen bacon, halfvolle melk, kalkoenvet, kalkoenvlees, kippenbouillon, ontbijtspek, prei, rozemarijn, salie, spruiten en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Borsjtsj

Ingrediënten:
biet, bietensap, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, consommé, eend, marjolein, peterselie, prei, runderborst, savooiekool, ui en venkel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch
Soort:
soep/bouillon