L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Spitsuurkoken - Gezond & Snel

heerlijke gerechten binnen 15-30 minuten op tafel

Een boek van L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman

We hebben 53 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Spitsuurkoken - Gezond & Snel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Een greep uit de 53 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Mediterrane uientaart

Ingrediënten:
ansjovis, basterdsuiker, croissantdeeg, knoflook, olijfolie extra vierge, peterselie, rode paprika, tijm, ui, witte bonen, witte wijnazijn, wortel, 
zout en peper en zwarte olijven zonder pit

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Tilapia uit de oven met olijven en citroen

Ingrediënten:
biologische citroen, knoflook, komijn, koriander, olijfolie extra vierge, olijven met citroenvulling, paprika, peterselie, rode peper, tilapiafilet, turks brood en voorgekookte aardappelschijfjes

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Kruidig geroosterde pompoen

Ingrediënten:
biologische citroen, brood, griekse yoghurt, kaneel, ketoembar, knoflook, komijn, olijfolie, pompoen en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Asperge-walnootrisotto

Ingrediënten:
gemengde groene sla, groene asperge, groentebouillontablet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, walnootolie, walnoten en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Toon alle 53 recepten in dit boek