- Tapas

Tapas

Een boek van

We hebben 127 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tapas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie een tapasbar binnenstapt wordt onmiddellijk getroffen door al die verschillende kleuren, vormen en smaken. Geen wonder dat tapas zo onweerstaanbaar zijn. En met dit boek kunt u al dat heerlijks gemakkelijk zelf maken. Gebruik de recepten om uw gasten op een kleurrijk onthaal te trakteren en u zult net zo’n leuke tijd hebben als zij. Laat u verleiden door deze verbazingwekkende verzameling zoete en hartige hapjes en volg de filosofie achter de tapa, namelijk het onthalen van gasten op heerlijke hapjes, een drankje en een onderhoudend gesprek. Door fraaie foto’s bij elk gerecht en de duidelijke aanwijzingen zal Tapas een bron van inspiratie zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Tapas

Een greep uit de 127 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gevulde abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, amandel, boter, bulgaarse yoghurt, honing en sherry

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Chocolade brownies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, koffie, melk, noten, poedersuiker, pure chocolade, tafelsuiker, vanille-essence, vanillesuiker, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Ui-cashewbeignets

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipoeder, citroensap, ei, gedroogde kokos, gember, knoflook, kokosroom, koolzuurhoudend water, olie, sjalot, ui en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Fruitige varkensrollade

Ingrediënten:
abrikoos, bacon, bleekselderij, brandewijn, gember, pijnboompitten, pruim, runderbouillon, salie, ui, varkensfilet, vruchtenchutney en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kleine piepers gevuld met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookte zalm, kappertjes, mierikswortel, olijfolie, peper, rode ui, rozevalaardappels, zalmkaviaar, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip met mosterd

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, dijonmosterd, droog broodkruim, ei, grove mosterd, kipdrumsticks, limoensap, peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Magere gehaktballetjes

Ingrediënten:
bieslook, ei, gember, knoflookpoeder, koriander, mager gehakt, paneermeel en steakkruiden

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cipolle baslamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, groentebouillon, knoflook, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cateau de crepes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, honing, huttenkase, melk en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gemarineerde sardines

Ingrediënten:
brood, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, peterselie en sardines in blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gevulde pijlinktvisringen

Ingrediënten:
lichte sojasaus, nori, pijlinktvis, slabladen, suiker en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Geroerbakte garnalen en pepers

Ingrediënten:
bruine suiker, garnalen, knoflook, plantaardige olie, rode peper, sesamolie, sojasaus en tomatensap

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kaasplateau

Ingrediënten:
brie, camembert, cheddar, danon, edammer, emmentaler, feta, gorgonzola, goudse kaas, gruyère, munster, pecorino, raclette, roquefort en stilton

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Asperges met pecorino en pancetta

Ingrediënten:
asperge, citroensap, extra vierge olijfolie, pancetta, pecorino, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Pittige stengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, gedroogde kokos, groene kerriepasta en kokosroom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Marokkaanse mosselen

Ingrediënten:
brood, citroensap, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gember, knoflook, koriander, mosselen in blik en sjalot

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, tomaat, ui, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
pizza / vegetarisch
Toon alle 127 recepten in dit boek