Gegrilde Oosterscheldekreeft, eierpasta en klassieke dragonboter saus

Je vindt dit recept op pagina 153 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Water Chestnuts

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Kabeljauwmoten op z'n Frans

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dragonboter

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Halve kreeft met dragonboter

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken