Tam-konijnbout in rode wijnsaus met uitjes

Je vindt dit recept op pagina 49 in Feestelijk tafelen met wild en pluimvee .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zuiglam uit Luik

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

No. 3 From Russia, with love

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Gekruide olie

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl