Recept van Lovemyfood.nl:
Langzaam gegaarde kalfswang in rode wijn
- Ingrediënten:
- gedroogde tijm, kalfswangen, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, peterselie, rode wijn, ui, water en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, foelie, kalfsbotten, kalfsfond, kalfslever, kastanjechampignons, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurierblad, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Francesca Kookt!: