Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 289 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warm gerookte paling met wortelmosterd

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Kalfszwezerik à la Bérengère

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

noordzeetong met champignons, prei, marmelade van citroen

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Aardappelpuree met yoghurt, munt en citroen

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13