Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Heel veel veg!:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: