J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Een boek van J. van der Lee-van der Heijden

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 2 - Pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

hoofdredactie Reijer blankenspoor

Recepten Janny van der Lee - van der Heijden

fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en nog 3 anderen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Aubergine-pastataart

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde knoflookkruiden, macaroni, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Gegratineerde tortellini

Ingrediënten:
boter, goudse kaas, italiaanse groenten, peper, tabasco, tomatenpuree, tortellini met paddestoelen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Pipe rigate met tonijnsaus

Ingrediënten:
courgette, knoflook, olijfolie, pipe rigate, sugo italiano met kruiden, tomatenblokjes uit blik, tonijn uit blik, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Gegratineerde sedanini uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, melk, napolitaanse saus, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, sedanini, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, laurierblaadje, magere spekreepjes, peper, rundergehakt, spaghetti, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Kikkererwtensoep met fusilli

Ingrediënten:
fusilli, kikkererwten, knoflook, knoflookbieslook, kruidenbouillontablet, olijfolie, tomatenpuree, trostomaat, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Toon alle 74 recepten in dit boek