J. van der Lee-van der Heijden

We hebben 3 boeken van J. van der Lee-van der Heijden waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. van der Lee-van der Heijden? Registreren is gratis!

Boeken van J. van der Lee-van der Heijden

Recepten van J. van der Lee-van der Heijden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Courgettesoep met aneletti

Ingrediënten:
aneletti, bouillontablet, courgettes, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Sedanini caprese

Ingrediënten:
balsamicoazijn, mozzarella, olijfolie, peper, sedanini, tomatenblokjes uit blik, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Gegratineerde sedanini uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, melk, napolitaanse saus, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, sedanini, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, laurierblaadje, magere spekreepjes, peper, rundergehakt, spaghetti, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Cannelloni uit Napoli

Ingrediënten:
bloem, boter, braadworst, cannelloni, champignon, gekookte ham, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Pipe rigate met tonijnsaus

Ingrediënten:
courgette, knoflook, olijfolie, pipe rigate, sugo italiano met kruiden, tomatenblokjes uit blik, tonijn uit blik, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Campagnole met rode saus

Ingrediënten:
bleekselderij, campagnole, droge witte wijn, kip, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, tomatenblokjes uit blik, verse oregano, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti met pestosaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, spaghetti, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Gegratineerde macaroni

Ingrediënten:
groene olijven met piment, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, salami, sugo pikant, tomatenblokjes uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Kikkererwtensoep met fusilli

Ingrediënten:
fusilli, kikkererwten, knoflook, knoflookbieslook, kruidenbouillontablet, olijfolie, tomatenpuree, trostomaat, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Alle recepten van J. van der Lee-van der Heijden