S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Pasta

Een boek van S. Franco en W. Lingwood

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Pasta is veelzijdig en gezond en is op de hele wereld het meest geliefde voedsel geworden. <br/>Een uitgebreide inleiding laat u kennismaken met de verkrijgbare pastasoorten en sauzen.<br/>Met dit boek bereidt u de heerlijkste pastagerechten, van een klassieke carbonara tot een romige zalmsaus, van Italiaanse steaksaus tot een pittige soep met pasta en bonen.<br/>Dit boek bevat voor elke smaak wat wils.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Pasta

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht uit Pasta:

Klassieke pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, gedroogde pasta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spaghetti en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Ravioli met varkensgehakt en kaas

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, parmezaanse kaas, rood chilipepertje, tijm, tomatensaus, varkensgehakt, vers pastadeeg, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Pasta:

Paddestoelenmezzalune

Ingrediënten:
basilicum, kastanjechampignon, knoflook, marsala, medium dry sherry, olijfolie, parmaham, taleggio, truffelolie, vers pastadeeg, weidechampignon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Pasta met salie-limoen-mozzarellaboter en pompoen

Ingrediënten:
boter, cavatappi, citroen, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, komijnzaad, mozzarella, muskuskalebas, olijfolie, pompoen, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Fusilli met salsa verde en gebakken kaas

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, bloem, dijonmosterd, fusilli, gedroogde pasta, gezouten kappertjes, groen chilipepertje, halloumi, knoflook, koriander, olijfolie, peperkorrels, provolone en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Klassieke lasagna

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, knoflook, lasagnavellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Kruidentagliatelle met garnalenspiesen

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, fettuccine, gedroogde chilipeper, gedroogde pasta, knoflook, linguine, olijfolie, rozemarijn, rucola, steurgarnaal, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Vongole

Ingrediënten:
gedroogde pasta, knoflook, kokkels, linguine, olijfolie, rozemarijn, spaghetti, suiker, tomatenpassata, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Zomerminestrone

Ingrediënten:
anellini, babyworteltjes, bleekselderij, fedelini, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pruimtomaat, rode ui, snijbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Hartige macaroni uit de oven

Ingrediënten:
basilicum, chorizo, kerstomaat, kipkarbonade, kippenbouillon, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, rozemarijn, saffraan, steurgarnaal, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans / Provençaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, rijpe tomaten, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Italiaanse steaksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, conchiglie, gedroogde pasta, gezouten kappertjes, knoflook, olijfolie, pruimtomaten in blik, rigatoni, rozemarijn, steak, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Spaghettini met zeebanket

Ingrediënten:
gedroogde pasta, inktvis, jakobsschelpen, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, spaghettini, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeebanket, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Tomaten met dubbel basilicum

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde pasta, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, sjalot, spaghetti, suiker, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Romige zalmsaus

Ingrediënten:
bieslook, farfalle, fusilli bucati, gedroogde pasta, gerookte zalm, knoflook, parmezaanse kaas, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
gedroogde pasta, gedroogde porcini, linguine, marsala, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, rundergehakt, sherry, spaghetti, tomatenpassata, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht uit Pasta:

Wodkaroomsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, chili vodka, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, parmezaanse kaas, pruimtomaat, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Krabtortelinni

Ingrediënten:
boter, citroen, dragon, knoflook, krabbenvlees, olijfolie, rode chilipeper, sjalot, vers pastadeeg, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Basisrecept uit Pasta:

Ver pastadeeg

Ingrediënten:
ei, pastabloem, pastameel tipo '00' en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / deeg
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Penne uit de oven met 3 soorten kaas

Ingrediënten:
fontina, gedroogde pasta, grove mosterd, mascarpone, parmezaanse kaas, penne, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 30 recepten in dit boek