Clare Ferguson, C. Ferguson en P. Cassidy - Extra Vergine

Extra Vergine

koken met olijfolie

Een boek van Clare Ferguson, C. Ferguson en P. Cassidy

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Extra Vergine, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Extra vergine is de aanduiding voor de beste persing olijfolie. Deze olie is puur van smaak en heeft een prachtige, rijke kleur. Olijfolie is in allerlei soorten overal ter wereld te verkrijgen. Ferguson vertelt welke soorten er zijn, hoe olijfbomen worden gekweekt en hoe de olie wordt gemaakt. Maar bovenal geeft ze overheerlijke recepten voor de echte olijfolieliefhebber. Dit boek bevat recepten voor de heerlijkste gerechten. Van soepen en voorgerechten tot groente, vlees en vis én dips, dressings en sauzen. Extra vergine is een echte aanrader voor iedereen die van gezond en lekker houdt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken