Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Zeetong in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: