Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gehakt, groente, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode wijn, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi: