Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, azijn, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, mosterd, olie, peper, peterselie, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen: