Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bloem, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurier, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, sardines, suiker, tijm, tomaat, ui, wijnazijn, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino: