Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: