Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, paprikapoeder, peper, prei, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: