Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boekweitmeel, boter, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, knoflook, kristalsuiker, olie, oregano, patentbloem, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Turquoise:
Basisrecept uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Istanbul:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijk simpel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Moro:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Zuur:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken: