Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Zeytinyağli bakla - Tuinbonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, olijfolie, suiker, tuinbonen, ui, yoghurt, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, olie, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table: