Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie

Je vindt dit recept op pagina 28 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappelsalade met olijfolie, citroen en dille

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Papillotte met zalm en venkel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Kabeljauw met zalm

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Zeeduivelspiesjes met avocadomayonaise

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen