Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
meer dan 120 recepten
We hebben 136 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Geheimen van mijn Indiase familiekeuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Voor deze schitterende verzameling authentieke Indiase gerechten en moderne creaties heeft Anjali Pathak geput uit de vele keukengeheimen van haar familie. U leert hoe u de Indiase klassiekers maakt en hoe u met een snufje specerijen een hedendaagse draai aan de gerechten geeft. Stuk voor stuk helpen Anjali’s geheimen u bij het maken van het lekkerste uit de Indiase keuken, zoals dat al genearties lang wordt gewaardeerd.
Aantekeningen
bij dit boek
In een aantal recepten wordt dubbele of dikke room vermeld. Aangezien waarschijnlijk de - in Nederland nauwelijks verkrijgbare - Engelse double cream is bedoeld heb ik in plaats daarvan een mengsel van slagroom en mascarpone (2:1) in de receptenlijst opgenomen.
- ongeveer 6 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken
Een greep uit de 136 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap, oranjebloesemwater, prosecco en sinaasappelschil
Keuken: Indiaas
Ingrediënten: ahornsiroop, ijsgruis, limoen, munt, rum en spuitwater
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: aardbeienmoes, groen kardemomzaad, ijsblokjes, ijswater, kaneel, mangopulp, suiker, yoghurt, zout en zwartebessenpuree
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, citroensap, granny smiths, groene kardemompeulen, kaneel, nootmuskaat, roomijs, slagroom en suiker
Keuken: Indiaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gember, geroosterde sesamolie, gezouten pinda's, kiemgroente, komkommer, limoensap, munt, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot en sojasaus
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: chilipepers, citroensap, geelwortelpoeder, gele linzen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagels, lente-ui, plantaardige olie, suiker, zout, zwarte kardemonpeulen en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, groene appel, kalonjizaad, komijnzaad, munt, suiker, venkelzaad, yoghurt en zout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bieten, citroensap, dille, gemberpoeder, hazelnoten, koolzaadolie, mierikswortelsaus, paneer, vloeibare honing, waterkers, yoghurt, zeezout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, feta, jalapeños, koriander, lente-ui, limoensap, rode chilipeper, rode ui, tortilla's, yoghurt, zeezout en zure room
Keuken: Indiaas
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chipotlepepers, gerookt paprikapoeder, kerstomaat, koriander, lente-ui, limoensap, munt en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, nieuwe aardappel, plantaardige olie, rozemarijn en zeezout
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: appelen, appelsap, ijsgruis, lycheesap, nootmuskaat en spuitwater
Keuken: Indiaas
Soort: vegan
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemberpoeder, karnemelk, mascarpone, sinaasappelschil, slagroom, wortel, zout en zuiverginszout
Keuken: Indiaas
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, basmatirijst, boter, bruine basterdsuiker, groene kardemompoeder, kaneelstokje, kokosmelk, kokosrasp, limoenrasp, limoensap, santen en steranijs
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, burrata, kerstomaat, korianderzaad, olijfolie, rode ui, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, lente-ui, munt, olijfolie, rode chilipeper, sesamzaad, sperziebonen, spinazieblaadjes, venkelknol en zout
Keuken: Indiaas
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: geelwortelpoeder, knoflookpasta, kokosrasp, kokosroom, komijnzaad, limoenrasp, limoensap, peper, suiker, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, venkelzaad, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bloem, chilipoeder, ei, geelwortelpoeder, garnaal, knoflookpasta, kokosrasp, limoensap, panko, plantaardige olie, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, dille, geelwortelpoeder, gember, geroosterde kokos, kerrieblaadjes, knoflook, knolselderij, limoen, prei, rode chilipeper, vloeibare honing, wortel, yoghurt, zalmjus, zout en zwart mosterdzaad
Keuken: Indiaas
Soort: vis
Ingrediënten: citroenrasp, groene kardemompeulen, kaneel, kruidnagels, mascarpone, nectarine, perzik, pruim, rozijnen, slagroom, vloeibare honing en yoghurt
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch
Toon alle 136 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048312368
ISBN10
9048312361