Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Spis:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten: