- Toscane

Toscane

tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken

Een boek van

We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toscane, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toscane

Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Tomatentaartje met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, crème fraîche, ei, goudse kaas, kerstomaat, nootmuskaat en peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:

Milanese marsepeintaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Toscane:

Gebakken aubergines

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, ei, nootmuskaat, olie, peper, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht uit Toscane:

Vijgen in sinaasappelsaus

Ingrediënten:
blauwe vijgen, citroen, sinaasappel, slagroom, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenteschotel

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Steaks met olijven

Ingrediënten:
peper, plantaardige olie, ribstuk, spaanse olijven gevuld met paprika, tarwebloem, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met spinazie

Ingrediënten:
boter, citroensap, doorregen spek, gedroogde gist, gekookte ham, grofgemalen tarwe, kaas, knoflook, marjolein, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, spinazie, suiker, tarwebloem, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Siciliaanse broccoli

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Genua

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peterselie, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met mosselen

Ingrediënten:
boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Kwark-oliedeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, rode ui, sla, tonijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
basilicum, courgette, knoflook, maïskiemolie, mozzarella, peper, peterselie, tomaten, veldzuring, gist, volkorenbloem, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Vissoep met venkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte vermout, garnalen, groentebouillon, lente-ui, mosselen, peper, rode paprika, slagroom, tarwebloem, venkel, visfond en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Toscane:

Exotische pizza

Ingrediënten:
ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Toon alle 47 recepten in dit boek