- Toscane

Toscane

tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken

Een boek van

We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Toscane, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toscane

Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met citroensaus

Ingrediënten:
aquavit, citroen, citroensap, parmezaanse kaas, pasta, peper, slagroom, suiker en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Konijnenbouten

Ingrediënten:
groene olijven, groene peper, knoflook, konijnenbouten, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, witte wijn, zilveruitjes, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Scampispies met dilleboter

Ingrediënten:
dilleboter, gevulde olijven, knoflook, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, scampi, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Kalfsschnitzel met ham en salie

Ingrediënten:
bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Toscane:

Florentijnse taartjes

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, boter, donkere couverture, ei, hazelnoot, honing, ingemaakte kersen, rumaroma, slagroom, suiker, tarwebloem en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Siciliaanse broccoli

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht uit Toscane:

Salade met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
olijfolie, peper, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, suiker, venkel, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Toscane:

Gemarineerde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met lotte en bleekselderij

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tarwebloem, tomaten, gist, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Kwark-oliedeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Italiaanse tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Lamsnootjes op artisjokken

Ingrediënten:
armagnac, kalfszwezerik, lamsfilet, laurier, peterselie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Dilleboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, kervel en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 47 recepten in dit boek