Toscane
tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Toscane , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken. In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan! Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Toscane
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik
Keuken: Italiaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, droge witte vermout, garnalen, groentebouillon, lente-ui, mosselen, peper, rode paprika, slagroom, tarwebloem, venkel, visfond en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, bladerdeeg, crème fraîche, ei, goudse kaas, kerstomaat, nootmuskaat en peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: peper, plantaardige olie, ribstuk, spaanse olijven gevuld met paprika, tarwebloem, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zure room
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, brood, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: boterolie, crème fraîche, kipfilet, marsala, peper, rauwe ham en salie
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bolognesesaus, parmezaanse kaas, pasta, plantaardige olie en spaghetti
Keuken: Italiaans
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036613743
ISBN10
9036613744