Toscane
tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Toscane , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken. In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan! Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Toscane
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: olijfolie, peper, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, suiker, venkel, witte wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bolognesesaus, parmezaanse kaas, pasta, plantaardige olie en spaghetti
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: honingmeloen, parmaham en peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boterolie, crème fraîche, kipfilet, marsala, peper, rauwe ham en salie
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water
Keuken: Italiaans
Soort: vegan / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, rode ui, sla, tonijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: gerookt dooregen spek, gevulde olijven, olijfolie, pekelvlees, peper, salie en varkensfilet
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peterselie, spaghetti en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan
Ingrediënten: ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, brood, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, vleesbouillon en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aubergines, basilicum, ei, nootmuskaat, olie, peper, tarwebloem en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aubergine, knoflook, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan
Ingrediënten: bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036613743
ISBN10
9036613744