Toscaanse lamsbout

Je vindt dit recept op pagina 38 in Toscane .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tapenade van doperwten en groene olijven

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Zeekat met doperwten - seppie ai piselli

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Groene bonenstamp met munt

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads