Lamsbout met madera - kersensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 203 in L'Art de la table .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wiener Würstchen - Weense worst

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Varkensschouder, gebraden, met tijm, citroen en pastinaak

delicious. magazine - 2010-02

In De Pan Gebakken Shoarma

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Nigella Lawson: kip uit de oven met sinaasappel en venkel

Een recept uit