Gintare Marcel

We hebben 4 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, stronken witlof, suikersiroop, verse koriander, versgemalen peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Warme cider

Ingrediënten:
cider, kaneelstokje, lichtbruine suiker, sinaasappel en vanillestokje

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, g boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, teen knoflook, tomatensaus, versgemalen peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
g bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, takjes peterselie, takjes rozemarijn, takjes tijm, tenen knoflook, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, blaadjes basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooiers, eieren, frambozen, g bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, rijpe tomaten, room, sjalot, suiker, takjes rozemarijn, takjes tijm, takjes verse tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, versgemalen peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Kip met romanescosaus

Ingrediënten:
amandelen, basilicumblaadjes, g boter, kipfilets, olijfolie, paprika's, takjes tijm, tenen knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, gemengde slabladeren, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, takje rozemarijn, tijm, uien, versgemalen peper, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Alle recepten van Gintare Marcel