Gintare Marcel

We hebben 4 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, g boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, takje rozemarijn, tenen knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, versgemalen peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gevulde courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, chorizo, courgettes, gehakt, olijfolie, rijpe tomaten, rode paprika, suiker, tenen knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscoussalade

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, avocado, bosje bladpeterselie, citroen, couscous, gehakt, kippenbouillon, komkommer, koriander, olijfolie, sumak, tomaten, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsstoof met rozemarijn en rode wijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, gehakt, lamsschouder, laurierbladeren, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, bladpeterselie, citroen, manchego, olijfolie, parmigiano reggiano, tomaten, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Siciliaanse caponata

Ingrediënten:
amandelen, basilicumblaadjes, gehakt, geroosterd brood, grote aubergines, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, versgemalen peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, stronken witlof, suikersiroop, verse koriander, versgemalen peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Kabeljauw in romige vanillesaus

Ingrediënten:
amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, klontje boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, versgemalen peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Risotto met Guinness en paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, g boter, gehakt, l groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, portobello, sjalot, takjes verse tijm, teen knoflook, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Alle recepten van Gintare Marcel