Gintare Marcel

We hebben 4 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

In bier gestoofde kip

Ingrediënten:
aardappels, bruine suiker, dijonmosterd, donker bier, gehakt, kippenpoten, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, spek, takjes rozemarijn, takjes tijm, uien, verse rozemarijn, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooiers, g bloem, g boter, gehakt, grote ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, tenen knoflook, versgemalen peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooiers, kalfsschouder, laurierblad, l kippenbouillon, room, takjes tijm, tenen knoflook, ui, verse pasta, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Warme cider

Ingrediënten:
cider, kaneelstokje, lichtbruine suiker, sinaasappel en vanillestokje

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Met tomaat en oregano gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
g bloem, gedroogde oregano, gehakt, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tenen knoflook, tomaten, uien, verse oregano, versgemalen peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gevulde courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, chorizo, courgettes, gehakt, olijfolie, rijpe tomaten, rode paprika, suiker, tenen knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Inktvissalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, gehakt, inktvis, olijfolie, rodewijnazijn, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, blaadjes basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooiers, eieren, frambozen, g bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, rijpe tomaten, room, sjalot, suiker, takjes rozemarijn, takjes tijm, takjes verse tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, versgemalen peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Alle recepten van Gintare Marcel