Gintare Marcel

We hebben 4 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

In thee gemarineerde kip met druiven

Ingrediënten:
aardappels, bruine suiker, citroen, kaneelstokje, kip, olijfolie, rode druiven, rozemarijn, steranijs, tenen knoflook, versgemalen peper, zachte boter, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Inktvissalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenschil, gehakt, inktvis, olijfolie, rodewijnazijn, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcakejes

Ingrediënten:
abrikozen, amandelmeel, eiwitten, g bloem, g boter, g poedersuiker, pruimen en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Met tomaat en oregano gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
g bloem, gedroogde oregano, gehakt, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tenen knoflook, tomaten, uien, verse oregano, versgemalen peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsstoof met rozemarijn en rode wijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, gehakt, lamsschouder, laurierbladeren, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Risotto met Guinness en paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, g boter, gehakt, l groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, portobello, sjalot, takjes verse tijm, teen knoflook, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
g bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, takjes peterselie, takjes rozemarijn, takjes tijm, tenen knoflook, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Avocado met rokerige linzen

Ingrediënten:
avocado’s, chilivlokken, gehakt, gerookt paprikapoeder, koriander, linzen, olijfolie, suiker, tenen knoflook, tomaten, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Warme cider

Ingrediënten:
cider, kaneelstokje, lichtbruine suiker, sinaasappel en vanillestokje

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooiers, kalfsschouder, laurierblad, l kippenbouillon, room, takjes tijm, tenen knoflook, ui, verse pasta, versgemalen peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Alle recepten van Gintare Marcel