Gintare Marcel

We hebben 4 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, g boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, versgemalen peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Salade van parelgort en gebakken wortel

Ingrediënten:
amandelen, avocado, bladpeterselie, feta, gehakt, granaatappel, harissa, komijnpoeder, koriander, limoen, olijfolie, parelgort, pistachenoten, sinaasappel, sinaasappelsap, sumak, tenen knoflook, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, versgemalen peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zeebrasem uit de oven

Ingrediënten:
chilipeper, gehakt, olijfolie, sinaasappel, sojasaus, tenen knoflook, verse gember, verse koriander en vers sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, g boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, teen knoflook, tomatensaus, versgemalen peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Risotto met Guinness en paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, g boter, gehakt, l groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, portobello, sjalot, takjes verse tijm, teen knoflook, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Alle recepten van Gintare Marcel