Gintare Marcel

We hebben 3 boeken van Gintare Marcel waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gintare Marcel? Registreren is gratis!

Boeken van Gintare Marcel

Recepten van Gintare Marcel

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, g boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, takje rozemarijn, tenen knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, versgemalen peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, gemengde slabladeren, komkommers, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, zachte geitenkaas en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, gemengde slabladeren, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, takje rozemarijn, tijm, uien, versgemalen peper, walnoten, walnotenolie en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Risotto met Guinness en paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, g boter, gehakt, l groentebouillon, olijfolie, parmigiano reggiano, portobello, sjalot, takjes verse tijm, teen knoflook, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Kip met romanescosaus

Ingrediënten:
amandelen, basilicumblaadjes, g boter, kipfilets, olijfolie, paprika's, takjes tijm, tenen knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Salade van gegrilde asperge en avocado

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, groene asperges, kerstomaten, olijfolie, parmigiano reggiano, pijnboompitten, takjes verse tijm, tenen knoflook, verse basilicumblaadjes, verse rozemarijn, versgemalen peper en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicumblaadjes, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookte paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, versgemalen peper, wortel en zout

Alle recepten van Gintare Marcel