Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: