Diner / spoom / tussengerecht uit Allerkerst:
Tomatensorbetijs
- Ingrediënten:
- eiwit, peterselie, slagroom, tabasco, tomaat en worcestersaus
- Soort:
- vegetarisch / feestdagen / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 64 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Allerkerst, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In dit verzamelboekje dat AH in 2004 uitgaf (zonder reclame!) zijn de beste kerstrecepten uit het voorgaande decennium verzameld. Goed te zien hoe het koken in Nederland in die jaren snel internationaler, gedurfder en spannender werd. 15 jaar later nog steeds goed te gebruiken.
De echo van Wina Born galmt nog na in dit sympathieke boekje met een bloemlezing van de “feestrecepten” uit de periode van 1984 tot en met 2002. Uit de tijd (1988) dat geitenkaas nog gezien werd als een culinair waagstuk (Letterlijk: “voor culinaire durfals”). Maar niet vergeten dat in die tijd de basis werd gelegd voor afscheid van de Hollandse pot en opkomst van de culinaire topkeuken waar Nederland zich nu in kan verheugen.
Een greep uit de 64 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / spoom / tussengerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / spoom / tussengerecht uit Allerkerst:
Diner / nagerecht uit Allerkerst:
Diner / spoom / tussengerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / nagerecht uit Allerkerst:
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / nagerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Allerkerst:
Diner / spoom / tussengerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Amuse / diner uit Allerkerst: